Select Page
EAT! Tegnérgatan 3 Torsdag 12 november kl 15–19
Eventet är GRATIS och en del av lanseringen av boken Kinastudien.

kinastudien_3DFördelarna med växtbaserad kost är temat och förlaget Soulfoods finns på plats mellan kl 15 och 19. Träffa sexbarnsmamman Maria Troive Lindell från Matapoteket som berättar om raw food och barn. Andreas Sjöstrand coach och personlig tränare på Sture­ badet krossar myter kring träning, kött och protein. Under kvällen finns Kinastudien till försäljning för endast 159 kr.

 

Maria från Matapoteket föreläser om raw food och barn! kl 15.00

maria_svartvitVad äter de flesta barn idag? Varför? Vad leder det till? Hur ändrar vi på det? Och är det möjligt att som barn vara vegan och mest äta raw food? Varannan vecka har Maria och hennes man 6 st barn mellan 1 och 16 år hemma. Hon inspirerar och leder raw food­revolutionen för våra små. Kom och träffa Maria, få hennes bästa tips för hur man balanserar upp familjens måltider – utan pekpinnar.

 

Andreas krossar myter – är 100% vegan och tränar på högsta nivå. Hur funkar det? kl 18.00

IMG_0500Många strävar efter att uppnå balans och helhet i kropp och sinne. Trä­ ning och hälsa går hand i hand. Andreas Sjöstrand är coach och person­ lig tränare på Sturebadet där han inspirerar människor till ett friskare liv. Han är ett levande varumärke för att det är möjligt att äta 100% växt­ baserat och få de resultat man önskar. Kom och lyssna på när Andraes krossar myterna kring kött och protein och få hans bästa tips om kost i kombination med träning.

 

I samarbete med EAT! och Thank God It’s Monday

eat_logo_detail    logo_TGIM_AI