Select Page

Svenska EFT-resurser

Välkommen! Här hittar du utbildare, terapeuter och organisationer som arbetar med EFT.
Är du en EFT-terapeut och har en hemsida? Mejla
oss, så lägger vi in dina uppgifter.
En lista med terapeuter hittar du även på EFT-förbundets hemsida.

 

EFT-UTBILDARE

Center för Energipsykologi AB utbildar i hela landet
Vi har sedan 2002 internationellt godkända utbildare. Vi erbjuder självhjälpskurser och fortsättningskurser med möjlighet till certifiering. Arbetslivsanpassade kurser. Vi undervisar i EFT, MindfulEFT™ och Be Set Free Fast™. Spjutspetskunskap och lång erfarenhet av trauma och stressrelaterad problematik som orsakar besvär med hälsa, relationer, prestationer, beroende och kriminalitet.
Hemsida: centerforenergipsykologi.se

 

EFT Scandinavia / Stresshantering & Positivt Lärande
Erbjuder EFT-utbildning på grund- och fortsättningsnivå med möjlighet till certifiering. Även självhjälpskurser och tematiska workshops med EFT & mindfulness som bas.
Iréne Ödmark-Hall är internationellt godkänd utbildare med gedigen pedagogisk erfarenhet. Trygghet, kvalitet, värme, kreativitet och delaktighet är ledord för hennes uppskattade kurser.
Hemsida: www.eftscandinavia.se

 

EFTkurser.se
Gratis snabbkurs i EFT på nätet! Vi har också kortare kurser för att lära sig grunderna i EFT, även tema kurser såsom att tala inför och i grupp, stress mm. Välkomna!
Hemsida: www.eftkurser.se

 

Tina Lee Center – kurser i Stockholm och via Skype
Lär dig EFT och få tillgång till en teknik som kan komma att förändra ditt liv. Kursen kombineras med Heart Intelligence för djupare kontakt med ditt inre guidningssystem.
Hemsida: www.tinaleecenter.se

 

 

EFT-TERAPEUTER

HÄRNÖSAND

FasterEFT.se / Tupo Media
En svensk sida som presenterar FasterEFT. “Jag har hela Gary Craigs DVD-studier i bagaget och har sedan byggt på med Robert G Smiths variant, FasterEFT, som blandar in bland annat NLP.” Skype- och telefonsessioner.
Hemsida: www.FasterEFT.se

 

MARIESTAD

EFT-coach.se
Jag heter Eva Rehnberg och är EFT-practitioner level 2 i AAMET sedan december 2013.
Välkommen att boka sessioner med mig via min hemsida där du även hittar mitt telefonnummer.
Hemsida: www.eft-coach.se

 

NORRKÖPING

Kneippens Friskvård
Vi arbetar med kropp och själ på olika sätt för att åstadkomma inre och yttre harmoni. Knacka dig fri från stress, känslomässiga låsningar, begränsande föreställningar, sjukdomstillstånd, fobier och trauma. Gunilla Wigertz är beteendevetare/ EFT Practitioner/dipl coach/cert massör och ger livs- och relationscoaching, EFT-terapi och EFT-massage. Coaching/EFT även via Skype. Varmt välkommen!
Hemsida: www.gunillawigertz.se, www.kneippensfriskvard.se

 

STOCKHOLM

Birth of Courage
Tar emot klienter med alla behov. Men då jag även är barnmorska så är förlossningsrädsla ett av mina specialområden även inom EFTn.  Eller att bearbeta en traumatisk tidigare förlossning, första tid som förälder. Många partners som är med vid födseln lider tyvärr av sin upplevelse och mår även de bra av EFT. Välkomna att höra av er!
Hemsida: www.birthofcourage.se

 

EFTpedagogen Stockholm
Specialiserad på att hjälpa musiker och människor i andra yrken med hög prestationsnivå att frigöra sin talang genom att neutralisera rädslan för att misslyckas. Individuella sessioner och workshops. Även sång/röst och EFT. GunMarie Engström är sång- och talpedagog, Advanced practitioner EFT, Picture Tapping Technique och BSFF practitioner. Ger även Skypesessioner.
Hemsida: www.eftpedagogen.se

 

Fluvius HB
Med EFT som både självständig och kompletterande metod till djupgående och effektiv terapi och coachning, letar vi oss snabbt fram till din potential och längtan. Det ska vara enkelt att må bra! Välkomna!
Hemsida: www.fluvius.nu

 

Free Terapi Center i Sundbyberg
Erbjuder självhjälpskurser i EFT, introduktion till EFT, Stresshantering, Viktminskning och Smärtlindring.
Är utbildad Coach med KBT inriktning och utbildad i EFT nivå 2 av Center för Energipsykologi.
Hemsida: eftterapi.se

 

Golden Opportunity
Förbättra din självbild, undanröj hindren och börja ta dig mot dina nya radikala mål! Golden Opportunity erbjuder såväl EFT coaching (Emotional Freeedom Technique), EmoTrance såväl som BSFF (Be Set Free Fast) i tillägg till sina ledarskapstjänster. Sara Bern är certifierad Advanced MET practitioner, EFT practitioner och BSFF practitioner.
Hemsida: www.GoldenOpportunity.se

 

KnackPunkten
Vi har hjälpt hundratals ändra tankar, känslor och beteenden sedan 2009. Hos oss kan du bli fri från rädslor, fobier, ovanor och laster på bara några få sessioner. Vi har workshops, aktiviteter och privat tidsbokning. Välkommen!
Hemsida: www.knackpunkten.se

 

Mälardalens Energipsykologi & Coaching
Varje människa är unik och därför är varje session unik. Susanne Nilsjö arbetar som EFT-terapeut och livscoach och hennes främsta verktyg är EFT, Faster EFT och EmoTrance; effektiva metoder som hon använder varsamt och lyhört för att behandla såväl kroppsliga som känslomässiga problem. Även Skype och telefonsessioner
Hemsida: www.eft-coachen.se

 

Tina Lee Center
EFT terapi/coaching, Asiatisk YogaMassage och Heart Intelligence. Kurser, behandlingar, workshops och föredrag. “Jag är djupt fascinerad av EFTns enkelhet och effektivitet. Ett system som bygger på medvetande, inkännande, intuition kopplat till den fysiska kroppens minne.” / Tina Lee Möller
Hemsida: www.tinaleecenter.se

 

TOREKOV

Fribergs Gård
Ett gemensamt mål för Fribergs Gård är att genom behandlingar, kurser, föredrag och workshops hjälpa människor att förverkliga sina personliga drömmar om hälsa, framgång och frihet från stress. Gården erbjuder ett varierat utbud bl.a yoga, meditation och EFT.
Hemsida: www.fribergsgard.se

 

TRELLEBORG

Purpureus
Vi sysslar med människor och deras personliga utveckling. I vår verktygslåda har vi en mängd olika tekniker för att ta nya steg i livet med målsättningen att leva det fullt ut. Vi betonar gärna vikten av att få med helheten när vi pratar hälsa. Fysiskt, mentalt och socialt. Allt hänger samman.
Hemsida: www.purpureus.se

 

UMEÅ

EFT Scandinavia / Stresshantering & Positivt Lärande
Effektiv förändring hos erfaren och trygg terapeut. Med hjälp av EFT, mindfulness och inre bilder återknyter du till lugnet och glädjen inombords. All slags stressproblematik, fobier och rädslor. Specialitet: talängslan och cancer. Behandling, workshops och utbildning. Certifierad AAMET Trainer, Advanced Practitioner samt Matrix Reimprinting. Skype- och telefonsessioner.
Hemsida: www.eftscandinavia.se

 

YSTAD

Center för Energipsykologi AB
Spjutspetskunskap och lång erfarenhet av trauma och stressrelaterad djupgående problematik. Intensivterapi under några dagar. Skype och telefonsessioner. Vi använder MindfulEFT™ och Be Set Free Fast™ i klientarbetet.
Hemsida: centerforenergipsykologi.se/terapi/

 

ÖSTERSUND

Helt Naturligt
Vi erbjuder privata sessioner även via telefon/skype, kurser för hemmabruk och gruppsessioner i EFT sedan 2007. Vi specialiserar oss på känslomässiga problem såsom rädslor, fobier, oro och ångest, dålig självkänsla och existentiella problem. Arbetar också med klassisk coaching, Resan av Brandon Bays och Quantum Touch.
Hemsida: www.heltnaturligt.com