Select Page

GSD_3DFrån Malin Berghagens blogg:
“[ … ] Jag kom tillbaka lagom till att nästa klass skulle börja och då fick jag möta en riktig ängel. En rebellisk, vacker ängel. Kris Carr som nu lever sitt nionde år med cancer av fjärde graden. Om ni har möjlighet så googla på henne. Det är en kvinna att följa och beundra och framför allt INSPIRERAS av. Köp boken Crazy Sexy diet!!!  Hon sa något som jag inte kan släppa. Det som kan göra dig sjuk är det du äter eller/och det som äter dig….Genialiskt!!

Boken som blivit en succé i USA finns nu på svenska! På ett färgglatt, humoristiskt och inspirerande sätt guidar Kris Carr till livsstilen och kosten som räddat och helt förändrat hennes och många andras liv. Efter att som 31-åring, mitt i en spirande skådespelarkarriär, diagnostiserats med obotlig cancer sökte Kris svar på hur hon skulle överleva. Hon hittade lösningen i kosten som hon numera kallar den Galna Sexiga Dieten.

Med hjälp av en rad experter lägger Kris Carr fram grundstenarna till den Galna Sexiga Dieten: En vegetarisk kost med tonvikt på att balansera, förnya och reparera kroppen med fräsch raw food, näringsrika gröna drinkar och välsmakande smoothies. Boken innehåller en äventyrsrening på 21 dagar och några av hennes enkla men ljuvligt goda recept. Kris Carr gör hälsa och välmående till något enkelt, roligt och självklart. Den här boken vill du (och din kropp) inte missa!

Några av Kris Galna Sexiga tips for optimal hälsa: Ladda din kropp med alkaliska drinkar * Spola ut upplagrat skräp och kemikalier * Dra ner på eller dumpa alla animaliska produkter * Strunta i socker, du är söt nog ändå * Bli glutenfri * Skaka din rumpa * Ge de destruktiva tankarna en omgång och skruva ner stressen * Sätt hälsosamma gränser så du inte bränner ut dig * Ha kul och ta det på allvar!