Knacka dig fri med EFT

KDF_3D

Knacka dig fri med EFT

Knackning, som också kallas för EFT (Emotional Freedom Technique), är ett effektivt sätt att förbättra ditt liv på flera nivåer: mentalt, känslomässigt och fysiskt. Den här metoden har visat sig kunna hjälpa vid en rad olika slags problem – från oro, ångest, nedstämdhet, kronisk smärta och missbruk till övervikt, stress, fobier, ekonomiska problem och mycket annat.

Hur fungerar det? Metoden är enkel att lära sig och bygger både på akupressurens uråld­riga traditioner och på modern psykologi. Man knackar på specifika meridian­punkter sam­­tidigt som man fokuserar på ett fysiskt eller känslomässigt problem. Knackningen lugnar då nervsystemet och programmerar om hjärnan och kroppen till att reagera annor­lunda och mer balanserat.

I den här boken kommer du inte bara att få lära dig hur du ska komma igång med knackning, du kommer också att få veta hur metoden kom till och ta del av aktuell forskning som bekräftar den. Här finns även detaljerade instruktioner och övningar som visar dig hur du kan knacka på ett flertal olika problemområden och du får även lära dig praktiska användningssätt. Genom hela boken kommer du också att få läsa fantastiska berättelser från verkliga livet om läkning och tillfrisknande – allt från att få bukt med smärtan från fibromyalgi till att övervinna flygrädsla.

Ta reda på mer om hur du kan bli fri från dina rädslor och släppa de begränsande föreställningar som hindrar dig från att skapa det liv du längtar efter. Det är dags att… Knacka dig fri!

EFT används av miljontals människor över hela världen och metoden är nu på stark frammarsch även i Sverige.

Läs ett utdrag ur boken här.

Se den här kärnfulla presentationen av Nick Ortner, och varför inte prova samtidigt själv?

Läs mer om Nick Ortner här.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someoneDela

2 svar på Knacka dig fri med EFT

 1. Sabrina says:

  Jag har följt med Nick sedan 2010.
  Tack för att du översätter. Jag har födelsedag 11 februari. Var kommer jag att hitta den sen när du är klar?
  ♡Sabrina
  (jag bor i Helsingfors)

  • Gunnar Fernlund says:

   Hej Sabrina! Vi är också mycket entusiastiska över boken! Det är en fantastisk metod som Nick sammanfattar så bra. Den kommer att finnas på alla stora bokhandlar på nätet.

Skriv en kommentar

Aktuellt

Dr. Michael Greger på unikt Sverige-besök 2 oktober!
Välkommen till en kväll med en av världens främsta näringsexperter och föreläsare iLäs mer

TV / Video

Behöver vi animaliska livsmedel? Vad skulle hända om alla åt växtbaserat?
Författaren till Kinastudien Professor T. Colin Campbell svarar här, utifrån sin egen lLäs mer