Select Page
Nick Ortner

Nick Ortner

Nick Ortner är VD i The Tapping Solution, ett företag som är inriktat på att lära ut det enkla och effektiva verktyget EFT, även kallat “knackning”, till allmänheten. EFT är en metod för läkning på alla plan som kombinerar akupressur med modern psykologi.

Nicks mål är att hjälpa människor till ett mer hälsosamt och stressfritt liv genom sina böcker, filmer, cd-skivor och sitt årliga populära online-program som senast hade över 500 000 deltagare från hela världen (www.tappingworldsummit.se). Där  han tillsammans med en rad andra EFT-experter lär ut hur man kan använda EFT på alla möjliga slags problem som till exempel kronisk värk, ekonomiska problem, trauman, missbruk och fobier.

Nick Ortner och The Tapping Solution sprider EFT över hela världen med hjälp av de intäkter som företaget drar in. I Rwanda stödjer de Project Light som hjälper dem som utsattes för trauman i samband med de tidigare folkmorden (http://projectlightrwanda.com). De stödjer även Veteran Stress Project för veteraner med PTSD (www.stressproject.org) och projektet You Can Thrive!, ett projekt för kvinnor med cancer (http://youcanthrive.org/). År 2013 skapade Nick The Tapping Solution Foundation för att stödja de berörda efter de tragiska skottlossningen vid Sandy Hook Elementary School.