Select Page

”Kinastudien har fullkomligt revolutionerat vår syn på nutrition. Underhållande och lättbegripligt sammanfattar Colin Campbell den kunskap han erhållit under en 50 år lång forskarkarriär: Att en helt växtbaserad kost kan optimera vår hälsa och få sjukdomar att gå tillbaka. Ska du bara läsa en bok om kost och hälsa, låt det bli Kinastudien!”
     —David Stenholtz, specialistläkare i onkologi och ordförande i Läkare för framtiden


”Kinastudien är berättelsen om en banbrytande studie som levererar lösningarna som läkare, forskare och hälsomedvetna läsare så länge eftersökt. Den bygger på noggranna undersökningar som genomförts över många år och som besvarar vår tids viktigaste näringsrelaterade frågor: Vad orsakar cancer? Hur kan vi förlänga våra liv? Hur kan vi stoppa fetmaepidemin? Kinastudien står på en solid grund med övertygande bevis och den gör processen kort med alla modedieter. Denna välskrivna bok av en av världens mest respekterade auktoriteter på näringsområdet är en viktig vändpunkt för vår förståelse av hälsa.”
     —Neal Barnard, läkare, ordförande för Physician’s Committee for Responsible Medicine

 

”Så många böcker om kost och hälsa innehåller motstridiga råd och riktlinjer, men de flesta har en sak gemensamt: de vill sälja något. Dr. Campbell och hans son Tom har bara sanningen på sin agenda. Som framstående professor vid Cornell University kan dr. Campbell kallas för näringsforskningens Einstein. Kinastudien bygger på hårda vetenskapliga fakta, inte grova spekuleringar i form av kostflugor som Zonen, Atkins eller SugarBusters. Dr. Campbell lägger fram en hel livstids forskning på ett lättillgängligt och underhållande sätt. Läs den här boken så får du veta varför.”
     —Jeff Nelson, VD för VegSource.com

 

”Kinastudien är en väldokumenterad analys av den moderna kostens, livsstilens och medicinens felaktiga slutledningar och de snabba lösningarna som så ofta misslyckas. Lärdomarna från Kina ger oss den logiska grunden till varför en växtbaserad kost främjar hälsa och minskar risken för att drabbas av välfärdssjukdomar.”
     —Sushma Palmer, Ph.D., tidigare verkställande direktör för Food and Nutrition Board, U.S.
National Academy of Sciences

 

”Alla som intresserar sig för den rådande fetmaepidemin, sin egen hälsa och den västerländska kostens svindlande miljömässiga och sociala följder kommer att hitta kloka och praktiska lösningar i Campbells bok Kinastudien.”
     —Robert Goodland, miljörådgivare vid The World Bank Group (1978–2001)

 

”Om du vill förbättra din hälsa, välgång och prestationsförmåga bör du läsa Kinastudien omedelbart. Äntligen har vi en vetenskapligt giltig vägledning till hur mycket protein vi behöver och var vi ska få det från. Konsekvenserna av de här fynden är enorma.”
     —John Allen Mollenhauer, grundare av MyTrainer.com

 

”Colin Campbells Kinastudien är en viktig och ytterst läsvärd bok. Colin har tillsammans med sin son Tom undersökt sambandet mellan kost och sjukdomar och slutsatserna är häpnadsväckande. Kinastudien är en berättelse som måste upplevas.”
     —Robert C. Richardson, PhD, nobelpristagare, professor i fysik vid Cornell University


”Kinastudien ger livsviktig och avgörande information om kost och näring … Dr. Campbells exposé över forskningen och det medicinska etablissemanget är fascinerande läsning som kan förändra framtiden för oss alla.”
     —Joel Fuhrman, läkare, författare till Eat To Live


“Det här är en av de viktigaste böckerna om kost och näring som någonsin skrivits. Att läsa den kan rädda ditt liv.”
     —Dean Ornish, läkare och författare