Select Page
Victoria Boutenko

Victoria Boutenko

Victoria Boutenko är författare, lärare, uppfinnare, forskare, konstnär och mor till tre barn. År 1994 blev en vändpunkt i Victorias och hennes familjemedlemmars liv. Victoria själv led av arytmi och övervikt, hennes man av giftstruma och reumatism, hennes dotter av astma och hennes son av diabetes. Hon började undersöka alternativa vägar till hälsa och upptäckte då raw food, vilket gjorde att hela familjen lade om sin kost och blev inom en kort tid helt friska.

Numera reser Victoria Boutenko över hela världen och berättar sin inspirerande historia och håller kurser om raw food. Med hjälp av den senaste forskningen förklarar hon de många fördelarna med att välja raw food framför uppvärmd mat och vikten av att konsumera stora mängder av gröna bladväxter. Victoria Boutenkos forskning kring det näringsmässiga värdet hos bladgrönt och hennes utvecklande av den gröna smoothien har revolutionerat människors möjlighet till hälsa och passar de flesta, oavsett hur deras kost eller livsstil i övrigt ser ut.

Victoria Boutenko och hennes familj kallar sig Raw Family och här är deras hemsida: www.rawfamily.com där du kan köpa böcker, appar och filmer bland annat.

Här hittar du Victorias blogg om gröna smoothies med mängder av intressant information: http://greensmoothiesblog.com/

Se vår filmintervju med Victoria här…